Het is tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe positieve stap!

Wat kan je verwachten van een outplacement traject?

Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt. Op basis van het intakegesprek met jouw vaste coach van Health Partners komen jullie samen tot een plan en de beschrijving van het te behalen doel. In het traject is ruimte voor hetgeen jij nodig hebt. Ook al wijken jij en jouw coach even af van de vooraf opgestelde planning. De coach zal met jou samen te allen tijde het doel bewaken en er alles met jou aan doen om deze te behalen maar er is zeker ruimte voor emotie en momenten van zaken overwegen.

Wat mag je verwachten van jouw coach?

De coach heeft kennis van de huidige arbeidsmarkt en is creatief in het bedenken van mogelijkheden. Het creëren van kansen, het aanspreken van haar/zijn netwerk of het voorleggen van allerlei ideeën is wat de coach graag voor je doet. De coach zet praktische en beeldvormende opdrachten of coachingstools in zodat jij een volledig antwoord krijgt op de volgende vragen: “Wie ben ik?” “Wat kan ik?” “Wat wil ik?”.

Welke elementen worden onder andere ingezet in het traject?

  • Beroepskeuze – en / of opleidingskeuze test
  • Competentie – en kwaliteiten analyse
  • Loopbaanveranderingsopdrachten
  • Arbeidsmarkt oriëntatie
  • Sollicitatie training
  • Arbeidsmarkt benadering

De coach zet zich volledig in voor jouw inzichten, ontwikkeling en nieuwe werkhervatting. De coach heeft ruime ervaring in het begeleiden met werkzoekenden uit verschillende vakgebieden en van diverse opleidingsniveaus. Maatwerk is leidend in dit traject.

Wilt u een coach inschakelen? Of heeft u vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op via 085-4880603 of via info@healthpartners.nl.

Daarom kiezen voor Health Partners:

Professioneel en persoonlijk

Resultaatgericht met ruimte voor groei en emotie

Traject is maatwerk en volledig afgestemd op jouw wensen

Veel praktische en beeldvormende opdrachten beschikbaar

Positieve en creatieve meedenkers

Loopbaan coaching

Tweede spoor

Wat kan je verwachten van een tweede spoor traject?
Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt en dat er samen met jou gezocht gaat worden naar een nieuwe passende baan, rekening houdend met jouw psychische en / of fysieke beperkingen.

Mediation

Mediation

Een verstoorde arbeidsrelatie raakt vaak diep en heeft grote gevolgen. Werk is belangrijk. Natuurlijk omdat het een groot deel van onze tijd in beslag neemt, ons inkomen er van afhankelijk is, maar ook omdat werk vaak voor zingeving zorgt.

re-integratie

Casemanagement

Health Partners is een one stop shop voor uw verzuim- en re-integratie zaken. Wij nemen uw praktische en (deels) financiële zorgen uit handen bij ziekte van uw medewerkers, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen.