Medewerker

Onze coaches verstaan hun vak. Zij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied, hebben de passende opleidingen, zijn toegewijd & resultaatgericht, hebben een netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt.
Het doel is om jou vooruit te helpen en het beste uit jezelf en je loopbaan te halen. Of het nu gaat om een volgende stap in jouw carrière, nieuw werk, stellen van grenzen in werk, balans in werk en privé of het oplossen van een conflictsituatie.

Kennismaking met coach

Wij vinden het heel belangrijk dat je een klik hebt met jouw coach. Onze coach gaat een intensieve samenwerking met je aan en dat moet goed voelen. Gedurende het traject werk je samen met één coach om de samenwerking goed te krijgen en de vertrouwelijke band te behouden. Een wisseling van coach draagt niet bij aan jouw proces.

Werken aan een plan

Bij de start van een traject gaan jij en jouw coach in gesprek om samen het ontstaan van de huidige situatie te bespreken en het doel te bepalen. In de meeste trajecten wordt er vervolgens een plan geschreven door de coach die daarna samen besproken en ondertekend wordt. Het plan is de basis van het traject. De gewenste situatie is bepaald en de start kan gemaakt worden.

Behalen van het doel

De gesprekken bestaan uit een combinatie van elementen. De aandacht kan liggen op coaching, op ontwikkelen van vaardigheden, het bespreken van opdrachten of oefeningen of het samen actief aan de slag gaan met coachingstools of de arbeidsmarkt. De gesprekken vinden gebruikelijk persoonlijk plaats en de locatie is in overleg. Tussen de gesprekken door kun je altijd contact hebben of vragen stellen aan jouw coach.
Jij staat aan het roer van jouw succes. Samen met je coach maken jullie kansen en mogelijkheden zichtbaar. Zowel jij als jouw coach gaan zich inzetten voor het besproken doel.

Contact

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om na het behalen van het doel nog in contact met zijn met de coach voor een vraag of het delen van een succesmoment. Een verandering van de situatie in werk, de wisseling van een werkgever of jij als individu is groot. Wij helpen je graag hiermee.

Daarom kiezen voor Health Partners:

Geloven en zien altijd kansen voor jou

Positieve en creatieve meedenkers

Professioneel en persoonlijk

Helpen concreet mee in jouw zoektocht of traject

Loopbaan coaching

Mediation

Een verstoorde arbeidsrelatie raakt vaak diep en heeft grote gevolgen. Werk is belangrijk. Natuurlijk omdat het een groot deel van onze tijd in beslag neemt, ons inkomen er van afhankelijk is, maar ook omdat werk vaak voor zingeving zorgt.

Mediation

Outplacement

Wat kan je verwachten van een outplacement traject?
Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt. Op basis van het intakegesprek met jouw vaste coach van Health Partners komen jullie samen tot een plan en de beschrijving van het te behalen doel.

re-integratie

Casemanagement

Health Partners is een one stop shop voor uw verzuim- en re-integratie zaken. Wij nemen uw praktische en (deels) financiële zorgen uit handen bij ziekte van uw medewerkers, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen.