Een positief en toekomstgericht onderzoek; waar sta je nu en waar wil je naar toe in werk?

Wat kan je verwachten van een loopbaan traject?

Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt. Op basis van het intakegesprek met jouw vaste coach komen jullie samen tot een plan en de beschrijving van het te behalen doel. Door dit traject krijg je onder andere antwoord op wat passende vervolgstappen zijn in jouw huidige rol, in een andere rol bij jouw huidige werkgever of in een volgende stap in jouw loopbaan bij een andere werkgever.

Wat mag je verwachten van jouw coach?

De coach heeft kennis van de huidige arbeidsmarkt en is creatief in het bedenken van mogelijkheden. Het creëren van kansen, het aanspreken van haar/zijn netwerk of het voorleggen van allerlei ideeën is wat de coach graag voor je doet. De coach zet praktische en beeldvormende opdrachten of coachingstools in zodat jij een volledig antwoord krijgt op de volgende vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn vervolgstappen?

Welke elementen worden onder andere ingezet in het traject?

  • Beroepskeuze – en / of opleidingskeuze test
  • Competentie – en kwaliteiten analyse
  • Loopbaanveranderingsopdrachten
  • Arbeidsmarkt oriëntatie
  • Sollicitatie training (indien gewenst)
  • Arbeidsmarkt benadering (indien gewenst)

De coach zet zich volledig in voor jouw inzichten, ontwikkeling en mogelijke verandering in jouw loopbaan. De coach heeft ruime ervaring in het begeleiden met medewerkers uit verschillende vakgebieden en van diverse opleidingsniveaus. Maatwerk is leidend in dit traject.

Wilt u een coach inschakelen? Of heeft u vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op via 085-4880603 of via info@healthpartners.nl.

Daarom kiezen voor Health Partners:

Professioneel en persoonlijk

Resultaatgericht met ruimte voor groei en emotie

Traject is maatwerk en volledig afgestemd op jouw wensen

Veel praktische en beeldvormende opdrachten beschikbaar

Gedegen en helpend onderzoek

Loopbaan coaching

Tweede spoor

Wat kan je verwachten van een tweede spoor traject?
Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt en dat er samen met jou gezocht gaat worden naar een nieuwe passende baan, rekening houdend met jouw psychische en / of fysieke beperkingen.

Mediation

Mediation

Een verstoorde arbeidsrelatie raakt vaak diep en heeft grote gevolgen. Werk is belangrijk. Natuurlijk omdat het een groot deel van onze tijd in beslag neemt, ons inkomen er van afhankelijk is, maar ook omdat werk vaak voor zingeving zorgt.

re-integratie

Case management

Health Partners is een one stop shop voor uw verzuim- en re-integratie zaken. Wij nemen uw praktische en (deels) financiële zorgen uit handen bij ziekte van uw medewerkers, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen.