Health Partners is een deskundige en doortastende private uitvoerder van sociale zekerheid.

Health Partners voor u als werkgever:

Als verzuim- en re-integratie specialist nemen de casemanagers en coaches u praktische en deels financiële zorgen uit handen bij ziekte, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen. Samen met u hebben we grip op het gehele verzuimproces. Bij Health Partners profiteert u als werkgever van maximale grip op de financiële risico’s van ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Health Partners voor u als medewerker:

Als verzuim- en re-integratie specialist helpen en zorgen de casemanagers en coaches dat u wordt begeleidt naar een gewenste of verbeterde situatie. De casemanagers en coaches zullen zich tot het uiterste inzetten om u welzijn vooruit te laten gaan. Samen met u gaan wij gaan wij aan het werk. Bij Health Partners wordt u gehoord, verder geholpen en zal er een daadwerkelijke verandering van de situatie ontstaan. Health Partners gelooft in mogelijkheden door kansen te pakken of te creëren, samen met en voor u.
Health Partner durft kritisch en eerlijk te zijn in de gesprekken en contacten met alle betrokken partijen. Dit alles met een gezamenlijk doel: het reduceren van verzuim en het zorgen voor een positieve verandering.

Daarom kiezen voor Health Partners:

Partnerschap door ondernemersgeest en brede kennis

Professioneel en persoonlijk

Resultaatgericht met ruimte voor groei en emotie

Positieve en creatieve denkers

re-integratie

Casemanagement

Health Partners is een one stop shop voor uw verzuim- en re-integratie zaken. Wij nemen uw praktische en (deels) financiële zorgen uit handen bij ziekte van uw medewerkers, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen.

Loopbaan coaching

Outplacement

Wat kan je verwachten van een outplacement traject?
Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt. Op basis van het intakegesprek met jouw vaste coach van Health Partners komen jullie samen tot een plan en de beschrijving van het te behalen doel.

Mediation

Mediation

Een verstoorde arbeidsrelatie raakt vaak diep en heeft grote gevolgen. Werk is belangrijk. Natuurlijk omdat het een groot deel van onze tijd in beslag neemt, ons inkomen er van afhankelijk is, maar ook omdat werk vaak voor zingeving zorgt.