Vacatures bij Health Partners

Casemanager

Ben jij klantgericht en dienstverlenend ingesteld? Kun jij snel schakelen en ben jij communicatief sterk? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de verzuimbegeleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent naast een ervaren HR-adviseur een specialist op het gebied van verzuimvraagstukken en je kunt de bijbehorende processen helpen begeleiden. Hierin ben je een belangrijke schakel tussen bedrijfsarts, leidinggevende en werknemer. Je ondersteunt jouw leidinggevende bij de poortwachterstappen en de dossieropbouw.

In je rol begeleid je, punctueel en inhoudelijk, het re-integratieproces en adviseer je zowel de werknemer als de leidinggevende waar het gaat om duurzaam herstel, werkhervatting en de daarbij benodigde acties.Daarnaast neem je waar nodig deel aan het overleg in het kader van verzuim en initieer je bij complexe casuïstiek overleg met alle betrokkenen. Je bewaakt de belangen van werknemer en organisatie, waarmee je optimale oplossingen bevordert in lijn met de visie op verzuim binnen de organisatie.

Wat ga je doen?
In deze rol als casemanager verzuim ben jij in een klein team medeverantwoordelijk voor verschillende uiteenlopende taken op het gebied van verzuim. Jij staat jouw klanten en hun werknemers met raad en daad bij en je helpt hen om de dagelijkse uitdagingen rondom verzuim het hoofd te bieden.

Een greep uit de werkzaamheden:
– Dagelijks contact onderhouden met de arbeidsongeschikte werknemers
– Begeleiden van werkgevers in het verzuimtraject van een arbeidsongeschikte werknemers
– Telefonisch contact voeren met verschillende partijen, waaronder werkgever, interne professionals en externe partijen
– Voeren van de regie omtrent herstel en schadelastbeperking
– Zorgen voor de optimale inzet van dienstverleners
– Administreren van dossieropbouw in het kader van Wet Verbetering Poortwachter (WvP)
Verdere werk je aan het bieden van ondersteuning bij overige projecten. Ook is er genoeg ruimte voor eigen ideeën!

Wat breng je mee?
• Je hebt een hbo werk- en denkniveau met relevante hbo-opleiding op gebied van verzuim (CROV, RCM etc.);
• Je beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je bent een gesprekspartner voor managers en leidinggevenden waarbij je op inhoudelijke gronden kunt adviseren en coachen;
• Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren;
• Door jouw stijl van werken en je gedreven instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

Wat bieden wij?
– Goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
– Fulltime baan van 32-40 uur per week
– Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
– Regelmatig kennis- en intervisiebijeenkomsten om kennis te delen

Wie zijn wij?
Health Partners is een deskundige en doortastende private uitvoerder van sociale zekerheid. Als startende onderneming hebben wij de ambitie om bedrijven bij te staan bij hun uitdaging rondom verzuimbegeleiding en efficiency. Wij helpen onze klanten om op een, voor hen tailor-made, samengesteld plan van aanpak op de meest humane wijze hun verzuim te beheren. Tevens dragen wij als verzuimbegeleider een essentiële bijdrage aan de takenverlichting van de HRM afdeling van onze klanten en zijn wij sparringpartners voor hen, daar waar het gaat om vraagstukken rondom de omgang, processen en doelen rondom verzuimbeheer.
In de loop van de komende jaren hopen wij onze voetsporen in de markt verder te mogen verdienen door meer bedrijven aan ons te mogen binden. Wij geloven namelijk in ons unieke concept en ons uitgebreide servicegraad.

Daarom kiezen voor Health Partners:

Geloven en zien altijd kansen voor jou

Positieve en creatieve meedenkers

Professioneel en persoonlijk

Helpen concreet mee in jouw zoektocht of traject

Loopbaan coaching

Mediation

Een verstoorde arbeidsrelatie raakt vaak diep en heeft grote gevolgen. Werk is belangrijk. Natuurlijk omdat het een groot deel van onze tijd in beslag neemt, ons inkomen er van afhankelijk is, maar ook omdat werk vaak voor zingeving zorgt.

Mediation

Outplacement

Wat kan je verwachten van een outplacement traject?
Dat het traject op maat voor je wordt gemaakt. Op basis van het intakegesprek met jouw vaste coach van Health Partners komen jullie samen tot een plan en de beschrijving van het te behalen doel.

re-integratie

Casemanagement

Health Partners is een one stop shop voor uw verzuim- en re-integratie zaken. Wij nemen uw praktische en (deels) financiële zorgen uit handen bij ziekte van uw medewerkers, zodat u vooral bezig kunt blijven met ondernemen.